Dodjela Oskara znanja

Pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Hrvatskoga sabora i Ministarstva znanosti i obrazovanja, Agencija za odgoj i obrazovanje dodijelit će i ove godine državnim i međunarodnim prvacima Oskar znanja. Oskar znanja najveće je priznanje i nagrada za izniman uspjeh i postignute rezultate učenika na državnim i međunarodnim natjecanjima. Oskar znanja organiziran je u suradnji Agencije za odgoj i obrazovanje, Ministarstva znanosti i obrazovanja te Hrvatske zajednice županija.

Svečana dodjela Oskara znanja državnim i međunarodnim prvacima održat će se 28. lipnja 2018. godine u Zagrebu u Velikoj dvorani Ekonomskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (Trg Johna Kennedyja 6), s početkom u 12 sati.

Najuspješnijim učenicima glazbenih i plesnih škola i studentima muzičkih akademija Oskar znanja bit će dodijeljen na svečanosti 29. lipnja 2018. godine u 12 sati u atriju palače Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti (Trg Nikole Šubića Zrinskog 11) u Zagrebu.

Na svečanoj dodjeli Oskara znanja 28. lipnja 2018. nazočit će predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, izaslanica predsjednika Hrvatskoga sabora Sanja Putica, prof. i izaslanica predsjednika Vlade Republike Hrvatske prof. dr. sc. Blaženka Divjak, ministrica znanosti i obrazovanja.