Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Mađarske za ljetne tečajeve mađarskoga jezika i kulture u 2018. godini

Na temelju Programa suradnje između Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske i Ministarstva ljudskih resursa Mađarske u područjima obrazovanja i znanosti, Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencija za mobilnost i programe Europske unije raspisuju

NATJEČAJ ZA STIPENDIJE VLADE MAĐARSKE ZA:

  • ljetne tečajeve mađarskoga jezika i kulture u 2018. godini (od 2 do 4 tjedna).

Detaljne informacije o stipendiji te o postupku prijave dostupne su u dokumentu u prilogu natječaja te na mrežnim stranicama organizacije Tempus Public Foundation.

Svi zainteresirani kandidati moraju izvršiti on-line prijavu na mrežnoj stranici organizacije Tempus Public Foundation do 6. ožujka 2018. do 23.00 sata te u istom roku Agenciji za mobilnost i programe EU-a poštom dostaviti:

  • 1 primjerak cjelokupne odgovarajuće dokumentacije navedene u tekstu natječaja (uključuje i mađarski prijavni obrazac) na hrvatskome ili engleskome jeziku (osim dokaza o znanju mađarskoga jezika, koji može biti i na mađarskome jeziku). Nije obvezno dostavljati originalne dokumente, moguće je dostaviti i preslike.
  • 1 originalan primjerak prijavnog on-line obrasca Agencije za mobilnost i programe EU-a dostupnog na: http://www.mobilnost.hr/prijava_za_stipendiju/

Obrazac je prvo potrebno ispuniti i podnijeti on-line na navedenoj poveznici te ga zatim   otisnuti, potpisati i poslati originalan primjerak Agenciji za mobilnost i programe EU-a.

Navedenu dokumentaciju potrebno je dostaviti na sljedeću adresu:

AGENCIJA ZA MOBILNOST I PROGRAME EUROPSKE UNIJE
Frankopanska 26, 10 000 Zagreb
uz naznaku 'Za stipendije Vlade Mađarske za ljetne tečajeve'

Korisne upute za pripremu dokumentacije možete pronaći ovdje.

Upiti se šalju na e-mail adresu: bilaterala@mobilnost.hr

Prijavom na natječaj kandidati daju privolu Agenciji za mobilnost i programe Europske unije za prikupljanje i obradu njihovih osobnih podataka (koje su ustupili prijavom) u svrhu provedbe natječaja i suglasnost za korištenje podataka prilikom objave rezultata natječaja (ime i prezime) na mrežnoj stranici Agencije.              

Summer courses – Application Guidelines

List of summer course organizer institutions and course descriptions