Obavijest korisnicima

Poštovani korisnici, obavještavamo vas da je službena web stranica Ministarstva znanosti i obrazovanja promijenila domenu i od sada je dostupna na adresi www.mzo.hr.

O promjenama domena web aplikacija Ministarstva bit ćete obaviješteni.

Hrvatski

Najava za ponedjeljak, 24. rujna

U povodu prvih mjesec dana eksperimentalnoga programa Škola za život, ministrica znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Blaženka Divjak obići će u ponedjeljak, 24. rujna, u 10 sati u sklopu savjetničkih posjeta s mentorima OŠ „Ivan Gundulić“ u Dubrovniku (Sustjepanska ul. 4, Dubrovnik).

Hrvatski

Webinar edukacije učitelja u sklopu kurikularne reforme – Gabriel's seeds

U petak, 28. rujna 2018., u 14.00 sati, inženjer Dražen Klečina održat će webinar u sklopu kurikularne reforme.

Hrvatski

Posjet delegacije Odbora za obrazovanje, znanost, kulturu, ljudska prava i peticije Senata Parlamenta Republike Češke

Hrvatski

U utorak, 18. rujna 2018. godine, državna tajnica Ministarstva znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Branka Ramljak sa suradnicima primila je u posjet delegaciju Odbora za obrazovanje, znanost, kulturu, ljudska prava i peticije Senata Parlamenta Republike Češke, koja je u službenome posjetu Saboru Republike Hrvatske.

Hrvatska visoka učilišta moraju se znatno više pozabaviti kvalitetom obrazovanja, a ne njegovom formom

Hrvatski

Hrvatska visoka učilišta moraju se znatno više pozabaviti kvalitetom obrazovanja, a ne njegovom formom, što je do sada prevladavalo - zajedničko je stajalište sudionika okrugloga stola o Bolonjskome procesu koji je održan u utorak u Ministarstvu znanosti i obrazovanja u Zagrebu.

Odluka o financiranju projekata iz Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Internacionalizacija visokog obrazovanja“

Hrvatski

Ministarstvo znanosti i obrazovanja, u suradnji s Agencijom za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, dovršilo je evaluaciju projektnih prijedloga u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga UP.03.1.1.02. Internacionalizacija visokog obrazovanja te donijelo Odluku o financiranju trideset projekata u ukupnome iznosu od 50.000.000,00 kuna.