Obavijest o otvorenom javnom savjetovanju o Nacrtu prijedloga Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na državnu stipendiju na temelju socio-ekonomskoga statusa

Ministarstvo znanosti i obrazovanja otvorilo je javno savjetovanje o Nacrtu prijedloga Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na državnu stipendiju na temelju socio-ekonomskoga statusa.

Cilj javnog savjetovanja je prikupiti primjedbe i prijedloge zainteresirane javnosti na Nacrt prijedloga Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na državnu stipendiju na temelju socio-ekonomskoga statusa.

Pozivaju se svi zainteresirani da dostave svoje primjedbe i prijedloge vezane uz tekst Nacrta prijedloga Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na državnu stipendiju na temelju socio-ekonomskoga statusa putem elektroničke aplikacije e-Savjetovanja.

Nacrt prijedloga Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na državnu stipendiju na temelju socio-ekonomskoga statusa dostupan je na sljedećoj poveznici.