Obavijest o otvorenome javnom savjetovanju o Nacrtu prijedloga Pravilnika o načinu sklapanja ugovora o gostovanju u svrhu istraživanja za državljane trećih zemalja

Ministarstvo znanosti i obrazovanja provodi javno savjetovanje o Nacrtu prijedloga Pravilnika o načinu sklapanja ugovora o gostovanju u svrhu istraživanja za državljane trećih zemalja.

Pravilnikom o načinu sklapanja ugovora o gostovanju u svrhu istraživanja za državljane trećih zemalja propisuje se način sklapanja ugovora o gostovanju s istraživačkim organizacijama za državljane trećih zemalja za razdoblje duže od tri mjeseca u svrhu provođenja istraživanja u istraživačkim organizacijama.

Nacrt prijedloga Pravilnika o načinu sklapanja ugovora o gostovanju u svrhu istraživanja za državljane trećih zemalja dostupan je na sljedećoj poveznici.

Pozivamo zainteresiranu javnost da se aktivno uključi u savjetovanje te dostavi svoje primjedbe i prijedloge uz pomoć elektroničke aplikacije e-Savjetovanja. Savjetovanje je otvoreno do 13. listopada 2018. godine.