Obavijest o utvrđivanju rang-liste na temelju promjene praga Natječaja za dodjeljivanje državnih stipendija za akademsku godinu 2017./2018.

Na temelju odluke Povjerenstva za provedbu javnoga natječaja za dodjelu državnih stipendija za akademsku godinu 2017./2018., Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavljuje rang-liste na temelju promjene praga natječaja za dodjeljivanje državnih stipendija za akademsku godinu 2017./2018.

Lista studenata s ostvarenim pravom na državnu stipendiju na temelju promjene praga s prebivalištem u RH za E kategoriju

Listu možete vidjeti ovdje: LINK

Uvjete za dodjelu državne stipendije na temelju promjene praga u kategoriji E ostvarili su studenti s prebivalištem u RH s ostvarenih 500 bodova i prihodima po članu kućanstva manjim od 2.121,89 kn.

Lista studenata s ostvarenim pravom na državnu stipendiju na temelju promjene praga s prebivalištem izvan RH za E kategoriju

Listu možete vidjeti ovdje: LINK

Uvjete za dodjelu državne stipendije na temelju promjene praga u kategoriji E ostvarili su studenti s prebivalištem izvan RH s ostvarenih 1.700 bodova i prihodima po članu kućanstva manjim ili jednakim od 616,41 kn.

Pozivaju se svi studenti koji su ostvarili uvjete za dodjelu državne stipendije za akademsku godinu 2017./2018. da u roku od sedam (7) dana od dana objave (najkasnije do 25. siječnja 2018. u 12 sati u Sustavu državnih stipendija https://drzavnestipendije.mzo.hr/), koristeći opciju „Izbornik“ na poveznici „Ostvareno pravo na stipendiju“, unesu ispravan IBAN žiroračuna i potvrde prihvaćanje Uvjeta stipendiranja.

Za unos IBAN-a i prihvaćanje uvjeta stipendiranja u Sustav državnih stipendija (https://drzavnestipendije.mzo.hr/) studenti se trebaju prijaviti, kao i prilikom prijave na natječaj za državnu stipendiju, svojim AAI korisničkim računima, koristeći opciju Prijava.