Obavijest o utvrđivanju rang-liste na temelju promjene praga Natječaja za dodjeljivanje državnih stipendija za akademsku godinu 2017./2018.

Na temelju odluke Povjerenstva za provedbu javnoga natječaja za dodjelu državnih stipendija za akademsku godinu 2017./2018., Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavljuje rang-liste na temelju promjene praga natječaja za dodjeljivanje državnih stipendija za akademsku godinu 2017./2018.

Lista studenata s ostvarenim pravom na državnu stipendiju na temelju promjene praga s prebivalištem u RH za E kategoriju

Listu možete vidjeti ovdje: LINK

Uvjete za dodjelu državne stipendije na temelju promjene praga u kategoriji E ostvarili su studenti s prebivalištem u RH s ostvarenih 500 bodova i prihodima po članu kućanstva manjim ili jednakim 2.140,74 kn.

Pozivaju se svi studenti koji su ostvarili uvjete za dodjelu državne stipendije za akademsku godinu 2017./2018. da u roku od sedam (7) dana od dana objave (najkasnije do 16. veljače 2018. u 12 sati) u Sustavu državnih stipendija, koristeći opciju „Izbornik“ na poveznici „Ostvareno pravo na stipendiju“, unesu ispravan IBAN žiroračuna i potvrde prihvaćanje uvjeta stipendiranja.

Za unos IBAN-a i prihvaćanje uvjeta stipendiranja studenti se trebaju prijaviti u Sustav državnih stipendija, kao i prilikom prijave na natječaj za državnu stipendiju, svojim AAI korisničkim računima, koristeći opciju „Prijava“.