Obzor 2020. - Informativni dan za Buduće i tehnologije u nastajanju (FET)

Pozivamo Vas na nacionalni informativni dan za područje Buduće i tehnologije u nastajanju (FET), koji će se održati u utorak, 5. prosinca 2017. godine, u dvorani 3. krila Instituta Ruđer Bošković, Bijenička cesta 54, Zagreb, s početkom u 9.30 sati.

U sklopu FET područja podupiru se istraživanja koja nadilaze okvire sadašnjih spoznaja, načela i općeprihvaćenih stajališta. Konkretno, financiraju se projekti interdisciplinarne suradnje koja zahtijeva pravu sinergiju između najšireg spektra znanosti kako bi se novo znanje i inovativne ideje pretočile u održive osnove koje otvaraju put prema realizaciji novih tehnologija.

Na informativnome danu predstavnik Europske komisije izložit će i objasniti pozive u sklopu novoga radnog programa za razdoblje 2018. - 2020. za područje FET, grupirane u tri ključne aktivnosti:

  1. FET Open
  2. FET Proactive
  3. FET Flaghsip.

Program info dana obuhvatit će primjere uspješnih projekata hrvatskih institucija u sklopu ovoga područja, pregled sudjelovanja u FET-u te savjete uspješnih prijavitelja, a preliminarni program možete pogledati u prilogu.

Registracija za događaje je obvezna budući da je broj mjesta ograničen, stoga Vas molimo da se prijavite na poveznici.

Praćenje događanja bit će omogućeno i na poveznici:
https://connect.carnet.hr/irb-fet2020/.

Službene upute pružatelja usluge nalaze se na mrežnim stranicama:
http://www.carnet.hr/acp/upute.

Za pristup u virtualnu sobu nije potrebna lozinka, već je dovoljno imati navedenu poveznicu ili mrežnu stranicu.