Poziv na Informativni dan za Obzor 2020., za područje Sigurnost hrane, održiva poljoprivreda i šumarstvo, istraživanje mora, pomorstva i unutarnjih voda i bioekonomija

Pozivamo Vas na Informativni dan za program Obzor 2020., za područje Sigurnost hrane, održiva poljoprivreda i šumarstvo, istraživanje mora, pomorstva i unutarnjih voda i bioekonomija, koji će se održati u petak, 9. veljače 2018., s početkom u 10 sati, u Ministarstvu znanosti i obrazovanja, Donje Svetice 38, Zagreb.

U prvome dijelu Informativnoga dana predstavnik Europske komisije, gosp. Božić, prezentirat će pozive i teme u sklopu Radnoga programa za razdoblje 2018. - 2020., nakon čega će sudionici imati prilike čuti iskustva hrvatskoga evaluatora i primjere uspješnih projekata.

Na kraju Informativnoga dana sudionici će moći dobiti ključne informacije o mogućnostima financiranja projekata u sklopu inicijativa PRIMA i BlueMed.

Molimo da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do utorka, 6. veljače, do kraja radnoga dana, na e-mail adresu: fp@mzo.hr.

Praćenje Informativnoga dana bit će moguće online na mrežnoj stranici Ministarstva znanosti i obrazovanja.