Poziv za sudjelovanje u peer learning aktivnostima u sklopu projekta ResInfra@DR

U sklopu Interreg projekta Facilitating macro-regional scope and link up to socio-economic actors of Research Infrastructure in the Danube Region (ResInfra@DR) Ministarstvo znanosti i obrazovanja, kao jedan od projektnih partnera, objavljuje poziv namijenjen istraživačkim infrastrukturama odnosno predstavnicima istih za iskazivanje interesa za sudjelovanje u peer learning vježbama.

S obzirom na to da je jedan od ciljeva ResInfra@DR jačanje istraživačkih infrastruktura u Dunavskoj regiji, projekt razvija međusobne aktivnosti učenja i dijeljenja iskustava, dobrih praksi, a koje će rezultirati praktičnim preporukama.

Više informacija o pozivu, poput kriterija prihvatljivosti, financijskog okvira, kriterija evaluacije i posebnih uvjeta poziva dostupno je u dokumentu Terms of References.

Iskaz interesa za sudjelovanje, odnosno prijave moraju biti dostavljene na engleskome jeziku i to elektroničkim putem najkasnije do 25. lipnja 2018. do 14.00 sati na adresu elektroničke pošte resinfra.pilot@zsi.at.