Poziv za uključenje recenzenata u izradu registra istraživačkih infrastruktura u sklopu projekta ResInfra@DR

U sklopu Interreg Dunav projekta Facilitating macro-regional scope and link up to socio-economic actors of Research Infrastructure in the Danube Region (ResInfra@DR), Ministarstvo znanosti i obrazovanja, kao jedan od projektnih partnera, objavljuje poziv namijenjen stručnjacima koji se žele uključiti u registar recenzenata istraživačkih infrastruktura.

Svrha poziva jest okupiti iskusne evaluatore koji će biti uključeni u registar istraživačkih infrastruktura.

Recenzenti koji se prijave na natječaj trebaju imati znanje, iskustvo i sposobnost provođenja ex-ante evaluacija, nadolazećih istraživačkih instrumenata i/ili planiranje istraživačkih infrastruktura u zemljama makroregije Dunava.

Registar recenzenata će, prije svega, koristiti nadležna ministarstva, tijela za financiranje, agencije zadužene za istraživačke infrastrukture i istraživačke organizacije koje planiraju investicijsko ulaganje.

Rok za slanje prijave je 20. srpnja 2018. godine, do 17.00 sati, a prijave se trebaju poslati na adresu elektroničke pošte: resinfra@online.bg

Više informacija o pozivu, poput načina prijave, troškova povezanih s razvojem i održavanjem registra recenzenata te ključnim datumima i rokovima, možete pronaći na sljedećoj poveznici.